Guitar & Amplifier Parts - Home Page

Buizenversterker-bouwpakketten

Wat is er mooier dan zelf een versterker bouwen? Helaas is het voor een beginner geen kleinigheid om zelf van begin tot eind zo'n project tot een goed einde te brengen. Deze pakketten moeten worden gezien als een investering waardoor je veel kennis opdoet. Als er vragen zijn tijdens de bouw kan er contact worden opgenomen. Ook kan hier de versterker in bedrijf worden genomen, getest en worden afgeregeld (Zit bij de prijsinbegrepen) Als resultaat heeft u een kwaliteitsversterker die in vergelijking met custom amps zeker niet onder doet.

Sommige mensen denken dat zelfbouwen een financieel voordeel oplevert. Deze mensen kunnen beter op marktplaats iets zoeken.

Daarom kan G.A.P. bouwpakketten leveren van zowel Marshall- als Fenderversterkers. Zulke zelfbouwversterkers worden ook wel 'klonen' genoemd.

Deze pakketten bevatten alle (hoogwaardige) onderdelen en componenten en een bouwbeschrijving. Alleen de kast zul je zelf moeten maken maar zijn ook te leveren.

Het bouwen is voor Iedereen die enigszins overweg kan met een soldeerbout en een beetje technisch inzicht heeft weggelegd.  Eventuele vragen die zich voordoen tijdens het bouwen worden natuurlijk door ons beantwoord.

Voor meer info: