.......We zijn weer open......
!!!!Gaparts is ivm een verhuizing/verbouwing weer open
Het verhuizen en verbouwen duurde langer  langer dan gedacht.

Ons nieuwe adres is dorpstraat 2 Woensdrecht.    Tot Ziens

Wordt vriend van ons en blijf op de hoogte....

Versterker defect... waar dan naartoe?

Een regulier reparatiebedrijf is meestal geen muzikant, en dat zou toch makkelijker praten. Naar een muziekzaak gaan is meestal geen optie, daar werken veelal verkopers en geen technici. Vandaar dat de meeste muzikanten het plaatsje Hoogerheide in West Brabant al vele jaren weten te vinden.

Bij G.A.P. Guitar & Amplifier Parts kun je terecht voor vakkundige reparaties,modificaties van gitaar- en basversterkers. Ook neemt de activiteit steed meer toe op high end buizenaudio gebiedsteeds meer toe. 

Of je nu op een Marshall, Fender, Mesa Boogie, Peavy, Selmer, Vox, VHT, London City, Soldano, Carvin, VHT, of een totaal onbekende versterker speelt:

als je weet dat de reparatie met passie wordt bedreven, dan weet je dat je spullen in deskundige handen zijn en dat de reparatie perfect wordt uitgevoerd! 

Onderdelen

Verder leveren wij ook allerhande onderdelen voor versterkers en elektrische gitaren. Zo kun je bij G.A.P. terecht voor alle soorten snaren, pluggen, kabels, elektronische componenten en uiteraard alle typen buizen & luidsprekers. Ook voor aanlevering van nieuwe apparatuur en service kun je bij ons terecht. En voor degene die zelf een versterker wil bouwen kunnen wij buizenversterker bouwpakketten leveren. Het voordeel heb je dan gelijk dat je er deskundige (gratis)  ondersteuning bij hebt.

Bestellen & levering

Onze doelstelling is heel eenvoudig: spullen leveren voor de gitarist en de (gitaar)versterkerfreak; topkwaliteit en goedkoper dan in de winkel. 

Hoe lukt ons dat? simpel: geen winkelverkoop en zo min mogelijk op voorraad. Echter: alles is binnen een paar dagen in huis en dus kunnen wij snel leveren.

De producten zijn direct af te halen of worden per post verzonden tegen de geldende posttarieven + administratiekosten. 

Kijk rustig rond: via het menu bovenaan de pagina kun je over de site navigeren, en bijv.  in de koffiehoek c.q. werkplaats alles lezen over mod's en reparaties van diverse versterkers. Heb je vragen, neem dan gerust contact op.


G.A.P. Guitar & Amplifier Parts - Dorpstraat 2. 4634 TR Woensdrecht  - info@gaparts.nl  

tel. 06-22500593 bezoek alleen op afspraak.

Getoonde prijzen kunnen afwijken.

 

 

 

Een klein beetje G.A.P. geschiedenis

Links naar andere interessante sites

 


G.A.P. levert buizen, apparatuur, snaren, luidsprekers en onderdelen van o.m. de volgende merken:
Celestion luidsprekers
Svetlana buizen

Nieuw in het assortimentNieuw

Gallien-Krueger
Elixer snaren
Fender onderdelen
Marshall onderdelen
HK-audio
Electro-Harmonix buizen